Erik och Matti nr 30 om importerade problem, Gresus mm.

10
360
Erik och Matti nr 30 om importerade problem, Gresus mm.

I dagens Erik & Matti diskuterar vi den i Sverige tilltagande antisemitismen som enligt Löfven är ett av de absolut största problemen. Givetvis ökar den och det är naturligtvis allt annat än glädjande, men det är i likhet med kriminaliteten ett importerat problem och således inte något som kan utbildas bort eftersom en sådan satsning endast skulle uppfattas som en provokation. Därtill kan man fråga sig om en statsminister som inte gått ut gymnasiet verkligen ska berätta för andra vad de borde utbildas inom.

Vi påtalar det kompakta lock som läggs på alla kritiska frågor till Greta och konstaterar att hon verkligen är helt instrumentaliserad för att mobilisera och förvirra ungdomar och andra klimatdogmatiker. Dessutom är vakternas agerande helt oacceptabelt om man har en någorlunda normal syn på vad demokrati innebär.

Vi oroar oss för hur svensk polis kommer att gå tillväga när de åberopar hjälp av svensk militär för att lösa ett så kallat ”gråzonsläge”. I grunden förstår alla att man självklart behöver tung uppbackning om landet befinner sig i ett läge mellan krig och fred, men dessvärre ligger det nära till hands att tro att militären sätts in på alternativmedier för att staten ska kunna styra informationen till medborgarna.

Sist men inte minst gör vi oss lustiga över att Jonas Sjöstedt betecknar islamism som nationalism när den sker i Turkiet, att polisen lyckats återrekrytera 3-4 poliser när man skulle behöva återrekrytera 500, att Lindström i Expressen sjunger vidare om att Sverige aldrig varit tryggare och att flyktingar åker på semester i sina hemländer.

Detta och mycket mer borgar för ett trevligt program!
———————
Stöd Swebbtv på olika sätt:

– Handla i vår butik på https://butik.swebbtv.se
– Skicka dina tips eller förslag på “inskickade klipp” till info@swebbtv.se
– Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad
– Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
– Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

10 COMMENTS

  1. Många kommuner i Sverige har det svårt just nu. Hällefors är en av dom. Man är utsatt för social dumpning. Många av dem som kommer har dålig skolbakgrund, svaga språkkunskaper och sociala problem. Det kan handla om missbruk och kriminalitet, men också om familjer som lever med våld och hot och nyanlända som står utan bostad eftersom etableringsersättningen upphört.
    Vad skall du göra åt detta Stefan Löfven?

  2. Är inte svenskar i gemen det fegaste folket i världen? Vågar knappt stå upp för någonting som står i opposition mot det politiskt korrekta. Vågar knappt säga vad de tycker ens till sina vänner, familj eller bekanta. Som barn växte jag upp i en familj där ordet var fritt. Har fått ta många smällar och nu anpassat mig och själv blivit närmast en mes (inte riktigt????).

  3. Hördudu, Matti! Jag är ateist men faktiskt ingen fläskkotlett, som inte tror på nånting, som du uttrycker det. Enormt nedsättande och fördomsfullt. Du, som säger dig stå för tolerens och förståelse människor emellan. Va!? Tumme ner.

  4. Vår statsminister uttalade sig om våldtäkterna i aktuellt 21.12.2017. Löfven säger att han känner sig väldigt illa berörd, men att han fortfarande har förtroende för polisledningen.
    Löfven säger också att han har talat med polisen om att de måste prioritera de här brotten och att de inte får läggas undan i någon hög. Vi vill förstås att man ska visa en förbättring. Vi måste som samhälle göra mera och stå upp och visa att kvinnorna har lagen på sin sida, sa Löfven. Prata går ju men hur ser det ut i verkligheten?

  5. En gång var det freoner som var farligast för klimatet hålet i atmosfären, men i södra delen av världen fortsatt användning men inget hände!!! och nu kör klimat akteviserna på allt dom kan hitta på hmm vem kan stå bakom jo dom ekonomiska intressen

  6. Stefan Löfven uttalar sig om gängskjutningarna i aftonbladet ons 04 JUL 2018. En död varannan dag i gängskjutningar de senaste veckorna.  Redan i går slog statsminister Stefan Löfven fast att gängen skall knäckas. I dag vidtar han ytterligare åtgärder. Han är  mycket upprörd över det hänsynslösa våldet där han riktar sin ilska mot dem som utför det. Han tycker det är ynkliga, kallblodiga mördare vi har att göra med nu. Då måste det till riktigt, riktigt hårda tag, säger han. Samhället kan aldrig acceptera detta, menar han. Han beklagar de som blivit drabbade och förlorat familjemedlemmar, det är tragiskt. Och också alla som påverkas därutöver, som kanske är rädda för att gå på gatorna på vissa platser. Han åker inte till Malmö för att få sig en bild av vad som händer där.  Stefan Löfven snacka går ju men vad gör du åt detta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here