Bert – Islamisterna gjorde deal med (S)

10
53
Bert – Islamisterna gjorde deal med (S)

Ja, islamistiska brödraskapet gjorde en röstsamverkan med Socialdemokraterna år 1999, är det samma visa nu?

10 COMMENTS

  1. Håller med dig i det mesta.Men inte om bilsverige.En snubbe i varje bil!!Till sina företag.Är det bättre att nord o sydpolen smälter???Då DRUNKNAR VI JU ISTÄLLET!!! Sen tycker jag att Roberto skall ha upprättelse.Ett påhitt av TV4.Antar att de lejt ngr.till att "erkänna".Att de t.ex.mördar hans familj om han inte gjorde det.Nu är det sluttittat på TV4!!! Det är ändå bara reklam hela tiden.Lika bra att kolla det man ändå tvångsskattas för.Vare sig .man har TV eller ej.Fast det blir väl skatt på andra medier också.Fattig pensionär som snart slitit ut sina sissta skor.

  2. PLAST BEHÖVS INTE!!Vi har ju pappersbruk fortfarande.Minns när flaskor och mat slogs in i PAPPER!! EJ 100år.Snart 68.Papperbyttor går också utmärkt att använda.Häst o vagn istället för bil.Backa bandet alla bortskämnda människor!!!

  3. Har Bert hört historien om mannen som hade en pratsam papegoja??Speciellt när han rakade sig."Skär dig inte Skär dig inte"Mannen blev trött på gojan o slängde den i utedasset.En kväll hade han ett nödigt fruntimmer på besök.Nere i tunnan fick hon höra"Vad var det jag sa.Du skar dig i alla fall!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here